The answer will be when (nobody)use it. hope thats help
Answer:
Explanation:
Janto is a form of grinder in the Himalayan region of Nepal, Sikkim, Darjeeling and Bhutan, which is made of up of stone. It is a type of rotary hand quern.
Sample Response: The main conflict will most likely be between the animals and the humans. Several ideas in the text support this prediction. First, the animals explain that they live in miserable conditions, and that the humans steal their labor. Then, they state that man is the enemy. Finally, they say that hunger and overwork will disappear if humans are removed from their lives. It seems likely that the animals on the farm will rebel against their human owners.
The claim in this passage is that the Molasses Act did not meet the intended goal. There were ways invented to get around not paying these taxes.
The authors of this book, <u><em>Sugar Changed the World </em></u>are the couple Marc Aronson and Marina Budhos.
Question: Which details do the authors include to support the claim in this passage? Select three options.
Answer:
- an explanation of how the Molasses Act benefited colonists
- an explanation of why the Americans smuggled molasses
- an explanation of why the British imposed the Sugar Act
Fired and consumed, those both express shakespeare’s use of his plays to express emotion