<span>Immediacy is the ability of the counsellor/helper to use the immediate situation to invite the client to look at what is going on between them in the relationship. It often feels risky and unfamiliar. It implies the use of the present tense. It is one of the most powerful skills in counselling.
</span>
<span>In its fullest use, immediacy involves:
</span>
<span>• revealing how you are feeling/thinking/sensing;
</span>• sharing a hunch or sense of what the client (or helpee) may be feeling/thinking/sensing here and now (and possibly linking this to the client’s issue);
<span>• inviting the client/helpee to explore what is going on between you.</span>
This question is incomplete. Here's the complete question.
Read “Asian Men Can Jump,” by Gish Jen (2012, New York Times)
In 2012, Jeremy Lin led an unexpected winning streak by the New York Knicks, becoming the first Asian-American player to rise to prominence in the National Basketball Association. The writer Gish Jen published the following op-ed reflecting on the significance of Lin’s success.
Read the passage carefully, then complete the following tasks:
Identify a claim made by Jen and explain the reasoning underlying this claim.
List at least two pieces of supporting evidence from the passage and briefly explain how they support the claim you have identified
Answer:
Jen claims that her brother, Bob, could be "the fittest 58-year-old on the planet." Of course, this is not a claim to be taken literally. It means that his health and physical state is incredibly good for his age.
Explanation:
The evidence she provides is that her brother´s doctor has estimated Bob´s biological age at 35. She further supports her claim saying that "he´s still climbing big mountains in the Himalayas," which is a monumental physical effort.
Answer:
1. Three
2. Aabb
3. Fixed form
Explanation:
Think of the excerpt they gave us as paragraphs instead of stanzas . There are three large chunks in the passage which would make it three stanzas . The rhyme scheme would be aabb because of its constant rhyming through each line . And the poetic structure the author uses is fixed form due to how he interprets his poem in a mannerly structure .
B I think sorry if it not the right answer and sorry if am late
[I]t is impossible for the collectivity to undertake the direct settlement of all the controversies that may arise.
Answer: Option D.
<u>Explanation:</u>
The claim that has been given in this option has been supported by an example that has been given by the author in the final paragraph. The evidence is given of the time when Peter wrongs Paul in the passage.
The example given shows and demonstrates why is it weird and absurd to imagine that the entire collectivity would be able to examine the circumstances of the controversy and to adjudicate it and to make a formal judgement and the decision about a matter which is disputed.