answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
allsm [11]
2 years ago
15

Read the passage.

English
2 answers:
Contact [7]2 years ago
8 0

There are several things that you could conclude about Rita. First of all, you can assume that Rita feels bored because she cannot see her friends. We can conclude this because Rita is said to "count the days" until her friends come back from their trips. We can also conclude that Rita is a sociable person as she seems to have more fun when she is able to spend time with other people.

erma4kov [3.2K]2 years ago
6 0
You can conclude that Rita enjoys being active and being around friends and family, so when she didn't have anything to do the rest of the summer she grew bored and lazy, which caused her to count and dwell on the fact that her friends weren't with her and how many days were left until they were.
You might be interested in
Why do you think the author chose to say Maurice’s home was “only” two blocks away from Laura’s and to compare it to a different
allochka39001 [22]

Answer

The author was clearly using sarcasm. i know this cause in the question it says only and compares it to a different planet, and we know planets are not a mile close

Explanation:

BAMMMMMMMMMMm

8 0
2 years ago
Which three sentences in the passage best show the author's belief that Plymouth Colony's fate was guided by divine Providence?
hammer [34]

"Yet the Lord so upheld these persons, as in this general calamity they were not at all infected either with sickness, or lameness."

"And I doubt not but their recompense is with the Lord."

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
How the grimm brothers saved the fairy tale. What is the central idea of this excerpt
olga_2 [115]

Answer:

The central idea of the passage, which is the Grimm brothers'tragic and brutal tales, is supported with the fact that theyintended to preserve German oraltradition stories and morals that otherwise would be lost

Explanation: hope its right

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
In the short story, "The Unerring Instinct" ...
Maslowich
1. <span>Leonora plays a practical joke on her sister in law because she is prejudiced and wanted to teach her a lesson.

2. Three</span><span> colored lights: blue, red, and green</span>
3 0
2 years ago
How does Carla’s husband view the number of miles they travel every day?
Svetradugi [14.3K]

Answer:

4

Explanation:

7 0
2 years ago
Other questions:
  • Assume you are about to read a chapter on the government of France. Create four pre-questions to prepare for reading.
    11·1 answer
  • Now that you’ve read “The Tell-Tale Heart” by Edgar Allan Poe, explain in a paragraph how the narrator of this short story direc
    15·2 answers
  • What ate two reasons why west Africa strongly felt the effects of the slave trade
    9·1 answer
  • Read the paragraph. Last night I was startled. A raccoon crawled into one of the trash cans behind my house. It couldn’t escape,
    8·2 answers
  • What reasons in this passage support using<br> genetically modified foods?
    7·2 answers
  • Compose a short dialogue between two people using reflexive pronouns.
    5·1 answer
  • How did Cikara’s experience in the baseball game inform her understanding of mob mentality? * 2 points Cikara realized that a fe
    14·1 answer
  • How do paragraphs 11-13 develop Francisco’s point of view about attending a new school?
    12·1 answer
  • Which of the following has four,eight and one nine?​
    12·1 answer
  • How does the verb phrase "ran after" compare to "raced after"?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!