answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vaselesa [24]
2 years ago
14

Read the argument excerpt related to teen use of smartphones and answer the question that follows: People on either side of the

smartphones-for-teens debate can't agree on the evidence. Sure, there's proof of cyber bullying. There's also proof of educational benefits. Yet nothing is conclusive, so no valid judgment can be made for everyone on whether smartphones should be banned from teens. Anyone supporting such a restriction is naïve and uniformed. He or she is reacting from emotion instead of using his or her brain to study all the evidence and make a decision specific to his or her own teen. The bottom line is it's up to parents to be parents. Why spend billions of dollars on trying to stop cyber bullying or explore educational apps? It's probably just another human assumption that we can control the technology we've created. Trying is a waste of time and money.
Which of the following is true about this argument excerpt?
A. It is respectful in tone to the audience and supports its claim with specific, credible evidence.
B. It contains specific, credible evidence but uses a disrespectful tone that should be edited.
C. It fails to support its claim with specific, credible evidence and uses a disrespectful tone.
D. It uses a respectful tone but needs specific, credible evidence to support the claim.
English
1 answer:
erica [24]2 years ago
6 0
A because it is the most logical answer
 
You might be interested in
99 points! EDG
Bad White [126]

It suggests that Americans are in danger of losing their rights.

It predicts that the enemy will try to take away free speech.

It implies that the US will lose the war if Americans do not buy war bonds.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
What is Lincoln asking the audience to do in this passage?
vitfil [10]
Remember the sacrifices of the people who fought at Gettysburg.
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP ITS TIMED!!!
Elden [556K]

The correct answer is D) And indeed, it was when the enslaved Africans began to speak- in words and in actions- when Europeans began to see them as human, that the Age of Sugar also became the Age of Freedom.

The author wishes to explain how much Africans were involved in the making of sugar and how this industry's success led to much of the globalization we know today even when it was at the expense of slaves and the old ways. Keeping this in mind, the phrase that best includes all of this is D).


Hope this helps! If you could please help me out by rating this brainliest I'd really appreciate it :)

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How were Ned Land, Conseil, and Professor Aronnax saved from drowning after falling from the Abraham Lincoln? In the book "Twent
Sloan [31]

Answer:

Captain Nemo saves them with his Submarine although Ned ended up with a sprained ankle.

Explanation:

3 0
2 years ago
Which is the most accurate critique of "The Tell-Tale Heart"?
attashe74 [19]

Answer:

the tell-tale of heart

Explanation:

its so moving

JK

3 0
2 years ago
Other questions:
  • In which sentence is the clause used as an adverb?
    10·1 answer
  • Interpret: In lines 7—8, what does Quindlen mean when she describes America as being “like the crazy quilts that have been one o
    8·2 answers
  • Which option presents citation information in the most credible way? (5 points) A new book argues that the characters are "the e
    11·2 answers
  • Read the excerpt from "A Genetics of Justice” by Julia Alvarez.
    12·2 answers
  • Which key details should be included in a paraphrase of this passage? Check all that apply.
    13·2 answers
  • Pick one of the passages that use Igbo words or phrases and, in at least one hundred words, identify the kinds of context clues
    14·2 answers
  • Which sentences contain similes? Check all that apply.
    10·2 answers
  • At first, Clarisse tells Montag that she's 17 and, later, she admits that she'll be 17 next month. She says, "I'm seventeen and
    7·2 answers
  • From the passage, readers know that the narrator plans Fortunato's destruction. At the same time, the narrator says that when he
    7·1 answer
  • The animals now also learned that Snowball had never—as many of them had believed hitherto—received the order of “Animal Hero, F
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!