Answer:
A Short Walk Around the Pyramids and through the World of Art
The glossary helps the reader to understand that:
The pyramids the author is referring to are located in Egypt.
Explanation:
The glossary serves as a dictionary of terms, names, or places specific to a certain subject to enable the readers to make references of unfamiliar terms and newly introduced ones throughout their reading of the book. It is usually located at the back of a book in an alphabetical order.
Glossaries are very useful for helping students to identify and acquire the vocabulary of the discipline. Some students find it difficult to understand specialized vocabularies used in their readings or in class. Readings and class offer limited exposure when compared with what is written down in textbooks. Glossaries, therefore, offer more and better exposure of the terms as students can refer to them at their own pace.
<span>L'Allegro
"Married to immortal verse,
Such as the meeting soul may pierce
In notes with many a winding bout,
Of linked sweetness long drawn out,"
This is in contrast with those ideas :)</span>
Explanation:
1. Adjective that is best describing the atmosphere in this passage is ''never-ending''. It is showing the readers how the people are feeling about their situation which is also causing a never-ending night. The night was growing longer because of their numb minds and they were questioning themselves when they will die.
2. ''Our minds numb with indifference.'' is the excerpt from the passage that is revealing the atmosphere because the people in the story are indifferent. They are not afraid of death anymore because they know that they will die sooner or later. They are only questioning themselves when will that happen but they are also knowing that it does not matter when. They don't feel any emotions because they had surrendered.
3. This numb atmosphere of the story is showing us the meaning of it. People had found themselves in cold place and they stick together in order to survive the coldness. Their heads are heavy and they are remembering things. The author is showing that in those difficult situation people get indifferent and they can stop worrying about life. At the end of the passage, we can see that their thoughts are not good because they are making the situation even harder for them and causing never-ending night. The more they think, the more night is growing.
<h2>The ocean is <em>beautiful</em>, just like <em>you, </em>and <em>me. It smells like fish, but a beautity it really is. i love u ocean</em></h2>