the answer is A (life requires perseverance)
Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
The way I'd change it would be :
'Great White Sharks are quite fascinating creatures if you research the history that goes along with them. Their records are very ancient and they are one of the longest existing species to live on this earth today!'
It's a bit on the scientific side, but I hope I helped even a little.
The word vindicated, which comes from the Latin word vindicatus, originally meant "to avenge or revenge" but its meaning soon shifted to "clear from censure or doubt, by means of demonstration." When you are vindicated, your name is cleared. You might also prove that you're right about something.
Answer:Time can be subjective
Explanation: