Hey there LegendMan!
So, based on my reading of this passage from above, I see how this man watches (tv) and that the users that watch it may know a little more.
So, based on my information, it seem's like that answer could be "<span>Viewers know more about television than those who broadcast it." This may sound weird, but it was clear in the passage that this was the case.
Hope this helps.
~Jurgen</span>
Free verse was a popular poetic form during the Romantic period mainly because Romanticism rejected structure and established customs, in favor of individualism and creativity.
Free verse is a type of poem that does not follow any established form like the use of rhyme, rhythm, stanzas, etc. Participants of this type of of poem usually write in any form they want to, without structure.
As a result of this, we can see that during the Romantic period, the poets then adapted the free verse so that they could write the way they like.
Therefore, the correct answer is option C
Read more here:
brainly.com/question/1509140
Answer:
What do the doctor's comments in paragraphs 5-11 reveal about his point of view regarding Johnsy's illness and recovery? He is hopeful about Johnsy's recovery. He is skeptical about Johnsy's will to live. He is discouraging about Johnsy's health.
C is the answer
Explanation:
Sorry if wrong i tried my best on this one.
Rhythm an meter would be it
Answer:
The correct answer to the question: Which of the following excerpts from part one of "Trifles" suggest that Mrs. Hale believes Mrs. Wright may have had a motive for killing her husband, would be, MRS. HALE: She used to wear pretty clothes and be lively, when she was Minnie Foster, one of the town girls, singing in the choir.
Explanation:
"Trifles", a play that was written by Susan Glaspell, and which was first presented in 1916, narrates the story of the investigation of the murder of John Wright, and the process that takes place as his wife, Mrs. Wright is suspected of having committed the act. During the scene where the County Attorney, the Sheriff, Mr. Hale and the two latters´ wives come into the Wright home, the two women: Mrs. Hale and Mrs. Peters, are left in the kitchen. As they observe the scene before them, the two of them start to notice some things that seem strange to them, especially given what they know about the role of a wife. But there is a specific moment when Mrs. Hale, accompanying Mrs. Peters into the front room closet, tells the latter, after she remarks on the coldness of the room, that Mrs. Wright changed a lot after her marriage to Mr. Wright, that she used to be much happier and involved in activities in town, while now, after her marriage, she has become isolated and seems sadenned all the time. This remark from Mrs. Hale points to the fact that the woman is already observing the evidence and gathering conclusions from what she can see around her, and from what she knows about Mrs. Wright.