Answer:
Among the options given on the question the correct answer is option D.
They argue that extremely difficult conditions inspired enslaved young men to invent new forms of music.
Explanation:The passage is from the book "Sugar Changed the World" by Marc Aronson and Marina Budhos. This couple were inspired to write about the bitter lives laid in the sweetness of sugar. In the given passage there is a description of the enslaved workers of Louisiana where they were employed in the sugar plants.
They were forced to work in the hard condition of the sugar plants and most of the workers were late teenagers to thirty years old. They were selected as they were strong for work. The female were only give birth of enslaved child so the labor force can be produced.
This critical condition of the young enslaved workers inspired them to form a new kind of music to express their feeling which was Jazz music.This music gave them the ability to think more than their struggling life of slavery.
Same as the music Bomba from Puerto Rico, Maculele from Brazil were the invention of the people from difficult and harder situation. They found these musics as their way to express feeling.
So, the authors used historical evidence to support their claim by arguing that extremely difficult conditions inspired enslaved young men to invent new forms of music.
Answer:
Through this one can infer about the father in the Watson family that he's been killed in previous year's lottery as Jack Watson, Mr. Watson's son is appointed as the head of the household.
Explanation:
'The Lottery' is a short story written by Shirley Jackson. The short story is about ritual of drawing lottery and the one whom lottery falls is killed by townspeople.
In the story, when Mrs. Watson was asked about who will draw for her family, she asserts that she will draw for her family. But the lottery is to be drawn by the male of the family only. So, Jack Watson will draw for his family. Through this incident, one can infer that Mr. Watson has been killed in the previous year's lottery. It is because, now, Jack Watson is head of the Watson family.
Answer:
The Federal officer's point of view provided with an insight into the character's experience before revealing the true depths of his choice.
Explanation:
Ambrose Bierce in the story "A Horseman in the Sky" has used the third person omniscient point of view. The Third Person Omniscient point of view is the one in which the narrator is omniscient (is not a part or character of the story) but knows the thoughts and feelings of all the characters.
Ambrose creates a shift in this point of view at the end of the story when the story is told from the federal officer's point of view. <u>This shift in the point of view helped the readers to know the thoughts of the character's experience before revealing the truth</u>. The federal officer in the story saw the horseman falling down the cliff which he picturized as a beautiful horse looking like it is flying. The flying horseman is compared to some new Apocalypse found in the apocalyptic book of Apostle John. This comparison reveals the end times stated in the book of Revelation.
I whould say A I could be wrong but I think I am right if you feel I am messing with you can report me.