Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
<span>The correct answer should be A. Investing in stocks. That's basically why the great depression happened in the first place. People were investing into stocks more and more but the companies were not doing so well so they couldn't return the money to investors. This lead to the whole stock market crashing and this in turn destroyed the banks and banks had to pull themselves out so they pulled the regular people in and the whole economic system collapsed.</span>
Rosaline exemplifies false love because she is only briefly mentioned and never shown, and while Romeo made claims that he loved her, she's forgotten almost immediately after Juliet makes an appearance.
Juliet is an example of true love, because Romeo devoted his heart and ultimately his life to her. He even planned to denounce his last name if it meant they could be together
Answer:
The British waited until they were sure the telegram provoked the US to enter the war.
Admiral William Hall knew that outrage was growing in America over Germany's announcement late in the day of January 31 that the German navy would resume unrestricted submarine warfare. Hall knew that the United States was close enter in the war, so Hall waited until February 24, thinking that Arthur Zimmermann telegram would make the U.S. join the Allied forces. He showed the telegram without revealing that the British deciphered the German codes.
Zimmermann –German Foreign Secretary- had sent a telegram to Count Von Bernstoff, the German ambassador in Washington, with the intention to convince Mexico to support Germany in the war.
Explanation: