The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.
I would say:
Our knight lives optimistically in a fictitious, idealistic past. Sancho withal aspires to a better life that he hopes to gain through accommodating as a squire. Their adventures are ecumenically illusory. Numerous well-bred characters relish and even nurture these illusions. Don Quixote and Sancho Panza live out a fairy tale.Virtually all these characters are of noble birth and mystically enchanted with excellent appearance and manners, concretely the women. And everything turns out for the best, all of the time. And so, once again, they live out a fairly tale. Here we have a miniature fairy tale within a more immensely colossal fairy tale. Outside of the fairy tale, perhaps, we have the down-to-earth well-meaning villagers of La Mancha and a couple of distant scribes, one of whom we ourselves read, indirectly. I struggle to understand the standpoint of the narrator. Is the novel contrasting a day-to-day and mundane authenticity with the grandiose pursuits of the world's elites? This seems to be the knight's final clientele. As for reading the novel as an allegory of Spain, perhaps, albeit why constrain it to Spain?
I hope this helps!!!!
Answer:
1. The author supports his argument, in paragraphs 1 and 2 of "What is an American?" in these ways:
a) They inspire admiration for the rapid development of America.
b) They advocate further exploration of America.
2. Two claims supported by the information in the passage are:
a) Concussions are the deadliest injury on Earth.
b) Diseases like dementia, Alzheimer's, and Parkinson's occur only after a head injury.
Explanation:
1. An American is a citizen of the U.S. who values life and acknowledges that life has got the best to offer him or her. He or she therefore strives to achieve more in life than his or her current situation offers. Americans are not satisfied with the status quo. They believe in life, freedom, and opportunity for a better tomorrow. They work to achieve the best.
2. A concussion is a head injury that affects the the brain. It is also described as temporary brain injury, TBI. It is usually characterized by many symptoms, including loss of memory, headache, and fatigue.
<span>A. This sentiment is shared by Olympic-medalist Sandy Connor, who says, "in the end, it was worth every sacrifice I made to get there."
This successfully and neatly integrates a quote into the text</span>