Bad customers are dissuaded by prices and good customers are dissuaded by poor service. The Rockefeller Corporation issued an interesting report of this situation short time ago in which it is shown that 14% of customers stop buying because they are not satisfied with the product and 68 % due to poor service.
Answer:
Undetermined
Explanation:
You have not givin us any clue tot he actual plot of the story. We need textual evidence
Answer:
It ensures readers ensure its significance in the passage.
Explanation:
The passage begins with the author saying that one has to choose between being loved and being feared. Upon choosing fear, the author wants to make sure that his choice is very clear and that there are no misunderstandings. All the effects described in the rest of the passage are derivatives of fear, meaning that fear is essential to the passage. Thus, the author seeks to emphasize the word as much as possible.