answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
amid [387]
2 years ago
7

What does the line "Britannia droops the pensive head" imply?

English
1 answer:
iris [78.8K]2 years ago
7 0
I feel like it's implying that, Britannia is in a very very weary deep thought process. 

I mean, droops can be referred to weary, and pensive means thought, or a deep thought. 
However, weary could be tired. This is completely an assumption. 
You might be interested in
Which TWO of these words can be used to describe a summary ?
Mrac [35]

Answer:

D and b

Explanation:

You need that for a summery

6 0
2 years ago
If you are lacking motivation a good person to talk to is
kumpel [21]

If you are lacking motivation a good person to talk to is  a counselor, therapist, or life coach.

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
One interpretation of the story "The Lightning-Rod Man" is that Melville is criticizing certain Christian missionaries of the ti
nlexa [21]

Answer:

The answer is yes. Melville is really criticizing the Christian Missionaries.

Explanation:

Because he uses many biblical, scientific, and mythological themes to built his  story. The lighting -rod man is a representation of the missionares, while the narrator represents Melville beliefs. The center idea of the story is that the christianism convertion is destroying the cultures, values, and customs established before. The convertion is not about real spiritually, but about imposing the missionaries way of living. The narrator tries to dissuade his neighbors from believing  in the lightining rod man, Melville believes in a God full of love and not in a God or religion imposed by fear.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Fûr´ nĭsh<br><br> Spell this word correctly.
kari74 [83]

Answer:

Furnish

Explanation:

8 0
2 years ago
Why does the narrator continue to allow the man to hit him on the head with an umbrella in Sorrentino’s “There’s a Man in the Ha
telo118 [61]

The correct answer is C.

Even though the man was annoyed by the blows at the begining, eventually he grew accustomed to them. After five years of being hit continuously, even during his sleep, the man is now scared that the man hitting him might disappear one day, taking the familiar blows with him.

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Francisco: Nay, answer me. Stand, and unfold yourself.
    14·2 answers
  • Goines uses satire in his narrative because _____.
    9·2 answers
  • .In "A Culinary Wasteland," what opinion does the author hold of Fast Food Nation?
    7·2 answers
  • What best describes the setting of “Rip Van Winkle”?
    8·2 answers
  • Read the following passage and then select the correct answer to the question below: THE WORLD WITH A THOUSAND MOONS From CHAPTE
    10·2 answers
  • Part A: In paragraph 4 of the passage from swann’s way, what is the meaning of the phrase “effectually dispelled”?
    5·2 answers
  • Which theme is reflected in this poem by Countee Cullen? For a Lady I Know She even thinks that up in heaven Her class lies late
    11·2 answers
  • What does Brutus reveal in this soliloquy? Check all
    11·2 answers
  • In what ways can wordplay be most helpful in improving a narrative? Select two options.
    13·1 answer
  • Share 2 things that you find very challenging in effective communication
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!