Answer:
The first option.
Explanation:
It uses the words "He" and "We", which are correctly used within the sentences.
The first one seems to be correct.
•"If you get a hampster, you'll be responsible for it's care," my mother told me.
Hope this helps***
Answer:
Because Dred Scott and his family were born in the United States, they are citizens with all the rights granted by the Constitution.
Explanation:
According to a different source, this is the passage that the question refers to:
<em>"It will be observed, that the plea applies to that class of persons only whose ancestors were negroes of the African race, and imported into this country, and sold and held as slaves. The only matter in issue before the court, therefore, is, whether the descendants of such slaves, when they shall be emancipated, or who are born of parents who had become free before their birth, are citizens of a State, in the sense in which the word "citizen” is used in the Constitution of the United States. . . . . . . The question before us is, whether the class of persons described in the plea in abatement compose a portion of this people, and are constituent members of this sovereignty? We think they are not, and that they are not included, and were not intended to be included, under the word "citizens" in the Constitution, and can therefore claim none of the rights and privileges which that instrument provides for and secures to citizens of the United States."</em>
In this passage, the opinion of the author is that Dred Scott cannot be considered an American citizen because he is the descendant of slaves. The author argues that slaves were not considered as "citizens" when the Constitution was written, and therefore, their children cannot be citizens either. However, a counterclaim to this statement would be the argument that Dred Scott and his family should be considered citizens because they were born in the United States, and therefore, deserve all the rights that citizenship grants them.
Similarities and difference between "inborn talents" from the "new picture" is given below.
Explanation:
“In the past, leadership scholars considered charisma, intelligence and other personality traits to be the key to effective leadership. Accordingly, these academics thought that good leaders use their inborn talents to dominate followers and tell them what to do, with the goal either of injecting them with enthusiasm and willpower that they would otherwise lack or of enforcing compliance.
“In recent years, however, a new picture of leadership has emerged, one that better accounts for leadership performance. In this alternative view, effective leaders must work to understand the values and opinions of their followers—rather than assuming absolute authority—to enable a productive dialogue with followers about what the group embodies and stands for and thus how it should act. By leadership, we mean the ability to shape what followers actually want to do, not the act of enforcing compliance using rewards and punishments.
Leadership effectiveness is the product of individual ability to be the architect of culture, to understand the values and attitudes of followers (who may be colleagues as well as direct reports), and to inspire the contributions, cooperation and mutual support of the people around the would-be leader.
According to this new approach, no fixed set of personality traits can assure good leadership because the most desirable traits depend on the nature of the group being led and the context at hand.
The question is incomplete and the full version can be found online.
Answer: A “These correlational findings do not prove that lack of sleep is causing these problems."
Explanation:
To answer this question, one must first read "Teenagers Who Don’t Get Enough Sleep at Higher Risk for Mental Health Problems" (2015) by Tori Rodriguez. Then, answer the first part of the question, which asks: " Which statement best describes how the author addresses the conflicting evidence in paragraph 3?."
The answer to the first part is:
She acknowledges that some questions remain, even though the link between sleep and mental health is strong.
The answer to Part B of the question is that the detail from paragraph 3 that best supports the answer to Part A is when the author explains that the correlational relationship between the lack of sleep and problems like anxiety has not yet resolved whether the lack of sleep causes anxiety or is anxiety what causes insomnia. And still, most of the research has provided evidence that supports the causal direction being lack of sleep causing problems.