Answer:
A. reserved for another time
Explanation:
The phrase "left in midair" as used in the passage means that something was left undone and pending, waiting for when next it would be used.
According to the passage, a deal was uncompleted, and because of that, and because a compromise could not be reached, it was "left in midair" which means that it was reserved for another time.
Answer:
It is an informal discussion because the people could participate without preparing in advance.
Explanation:
An informal discussion is one that takes place without proper planning. This type of discussion is carried out suddenly to resolve situations without major impacts. None of the members of the informal discussion were submitted to rules, or needed to study and prepare for the discussion, as it ends quickly and only needs simple and direct answers. An example of this can be seen in the question above, where a group of friends quickly decide where they can rehearse for the school band. This discussion established between them was carried out without planning or regulations. In addition to being completed quickly and not having a big impact. This succeeds in proving that this situation is an example of informal discussion.
The false premise in which Jonathan Swift's "A Modest Proposal" relies on to build his argument in this passage is that <em>The wealthy will be willing to buy and consume children</em>. Jonathan Swift writes about how Ireland is suffering for being under British rule. How impoverished couples have trouble feeding their children. Mothers have to beg on the streets carrying their children with them. It is also common, to see children begging on the streets. To avoid this, Swift suggests in a satirical way that women should sell their children to rich English landowners, so they can serve them as meals.
Well the target audiences are very different, because at the political party the speaker is trying to persuade the audience to agree with him/her where as the target audience for the academic paper are trying to tech their audience on the topic, also the thesis is more clearly stated in the academic paper.
Answer:
B. Virtual private network (VPN)
Explanation: