Answer:
A
Explanation:
I read this is in 7th grade!! It is a book about Leonard Mead who is the only man in the future that takes walks! Everyone else just stays inside watching TV. Since no one goes outside anymore, his behavior is considered regressive and he is arrested. Bradbury feared this might happen during the world war ||. He did not like technology at all, and said it was dangerous!
Answer: The authors provide a primary-source quotation from a British abolitionist named William Wilberforce.
Explanation: It takes some careful reading of the article to match the content of the article with the descriptions in the answer options.
The first option is misleading. The passage mentions "the new bill that would limit British involvement in the slave trade" but there is no detail.
The second option is also misleading. The passage mentions "economic force" but there is no detail.
The fourth option is misleading. The passage mentions "Bristol, a port city with a harbor filled with slave ships" but there is no summary of that article.
The path to the right answer is paying attention to the point of the question: "to support the claim that many people joined the antislavery movement for moral reasons"
The correct answer refers to the sentence " William Wilberforce, another leader of the abolitionist cause, felt the new mood in his country. "God can turn the hearts of men," he marveled." Infer that moral reasons are tied to the notion that God can change hearts.
people are bored by society but society is also bound by them
Explanation:
2000 mix daen 1 point that people are bored by society but societies also would buy them is saying that Bodom comes from the social situation then from the qualities of the people themselves