Answer:
Yes it is, because personification means when something that is not a human, does something that only humans can. THe sun was hugging. Suns cant actually hug, they just used personification for a play-on-words. A sun isnt human, and it is doing something a human can. THerefor yes, it is personification
Explanation:
Answer: The correct answer is by helping readers relate to the species that depend on the reefs to survive.
Explanation: The author describes the biodiversity of the coral reefs and makes us see the importance of the species there.
Answer:
Intimidation.
Explanation:
They sing, dance, and chant to intimidate their opponants to show unity for their friends who are fighting. Sorta the same reason we have cheerleaders and pep rallies in high school
The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.