answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kondor19780726 [428]
2 years ago
5

A first-grade student has a box of colored crayons. In three to four sentences, explain what the student might do to demonstrate

these three levels of thinking—remember, understand, apply— regarding the box of crayons.
English
2 answers:
Westkost [7]2 years ago
7 0
A student could remember a riddle someone asked him, understand the answer, and draw it using his colored pencils
Oduvanchick [21]2 years ago
4 0

Answer:

Explanation:

According to Bloom's Revised Taxonomy, a first-grade student can tell about the box of crayons by remembering a poem about colors, paraphrase the poem by understanding it and apply by using the crayons to draw or write the names of the colors with the same color.

You might be interested in
Which descriptive details from the text best help the reader visualize the specific early Victorian tea set that is the central
iogann1982 [59]
I believe you are referring to this text: 

<span>In the eighteenth century Josiah Wedgwood had made some of the most expensive stoneware ceramics – in jasper and basalt – in Britain, but this tea set shows that by the 1840s, when Wedgwood produced it, the company was aiming at a much wider market. This is quite clearly mid-range pottery, simple earthenware of a sort that many quite modest British households were then able to afford. But the owners of this particular set must have had serious social aspirations, because all three pieces have been decorated with a drape of lacy hallmarked silver.

From the text, the descriptive detail that best aids the reader to visualize the central topic which is a specific early Victorian tea set is "</span><span>some of the most expensive stoneware</span>". 
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Clicking or tapping Quizmo takes you to the “Take a ________” screen.
patriot [66]

Answer:

Home

Explanation:

:33

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the passage from Animal Farm. Once again it was being put about that all the animals were dying of famine and disease, and
Rudiy27

Answer: to reveal that dictators manipulate others and use deception to further their ambitions.

Explanation:

Orwell's main purpose in this passage is to reveal that dictators manipulate others and use deception to further their ambitions.

Despite the famine and the food situation, Napoleon was well aware of the bad results that might follow if the real facts of the food situation were known, and therefore he decided to make use of Mr. Whymper to spread a contrary impression. This showed that he deceived others.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which detail provides the most cultural context for this excerpt about the Cold War? There was also a sense of urgency. The Pent
tankabanditka [31]

The detail that provides the most cultural context from the excerpt about the Cold War is the following: <em>There was also a sense of urgency. The Pentagon was worried that the shattered remains of the Soviet Union might be rebuilt before the United States. </em>That phrase gives the most cultural context reference about the Cold War as there was a constant tension between both powers. There were plenty of different possible scenarios in which either of them would win over the other one, including a possible nuclear war. The sensation of uncertainty was reigning through the Cold War era.

This excerpt belongs to the book called "Visions: how Science will revolutionize the 21st Century" written by American theoretical physicist Michio Kaku and first published in 1997.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Select three quotes from Passage 1 that show why people are against advertising on buses.
VLD [36.1K]

Answer:

Several years ago in Indiana, a Department of Education lawyer suggested that allowing advertisements on buses would invite First Amendment challenges…” (paragraph 11)

There are real costs to this: the price of selling out your students to advertisers.” (paragraph 6)

National studies have shown that anything that diverts a driver’s attention from the road can pose a hazard, opponents say.” (paragraph 9)

Explanation: Im honestly not sure if those are correct.

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Spell this word correctly. <br> tə mĭd' ə tē
    12·2 answers
  • NEED HELP ASAP.....Read this sentence from the passage.
    6·2 answers
  • Read the excerpt from Hemingway’s A Farewell to Arms. The major was a little man with upturned mustaches. He had been in the war
    14·2 answers
  • In at least 150 words, explain the relationship between liberty and factionalism discussed by James Madison in the Federalist Pa
    8·2 answers
  • Which media source will best support this sentence?
    15·2 answers
  • Please help me answer this ! The text "The three wealthiest Americans have more
    8·2 answers
  • What is the best thesis statement for the argument?
    13·1 answer
  • which of the following best describes a similarity between the storyline in the passage and the storyline in the video? A.jane r
    8·2 answers
  • Brainliest if you get this correct , Read the following sentence and decide if any verbs need to be written in a different tense
    10·1 answer
  • Read the excerpt from Fourteen by Alice Gerstenberg. Which part of the plot structure does the excerpt represent?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!