Answer:
Achievers.
Explanation:
VALS model is a tool that helps to classify the customers. It is an acronym for Values and Lifestyle or Values attitude and Lifestyle.
The model was developed by Arnold Mitchell. The purpose of creating this model was to determine people of different classes who hold differing values, attitudes and lifestyles.
There are 9 types of customers according to the VALS model. The audience or the customers that Lorenzo is dealing with belongs to the Achievers group.
<u>Achievers</u><u>, according to the VALS framework are those people who are driven by </u><u>achievements</u><u>. This means that they tend to buy the products that reveal their success to their peers or others. The people who belong to this group want to be excellent in their jobs and families as well</u>.
So, the correct answer is Achievers.
Answer:
A. crops withered, curled up, then died under the thirsty sun
C. snapping their roots and tearing them out of the earth
D. a voice that seemed to rumble out of the earth itself
Explanation:
The last option is correct. The passage uses a specific example, but the main idea of the passage is that the systems in our body are connected, so laughter (because it’s a sign of happiness) can relieve stress and boost our immune system.
Answer:
Advantages: In this type, leaders makes employee more productive. They eliminates each and every doubts of the employee regarding any task. Disadvantages: Leaders sometimes become insensitive towards their employees. They focus more on target rather on employee's creativity and encouragement.
Explanation: