answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
alexandr402 [8]
2 years ago
6

Match the fallacy with its name. Your grandfather died in World War II; you of all people should support veterans.

English
1 answer:
RoseWind [281]2 years ago
5 0

Answer:

The fallacy is that veterans should be supported.

Explanation:

Fallacies are mistaken beliefs. Things that people believe in that don't make sense. In this passage, the narrator is saying to another person that all people should support veterans(people who were in a war) because their grandfather was killed in World war 2. But, that means that the grandfather was <em>killed by a veteran</em>! This doesn't make sense. The fallacy is that veterans should be supported.

You might be interested in
Which details best support the theme that oppression
katrin [286]

Answer:

- "This was not what they had aimed at when they had set themselves years ago to work for the overthrow of the human race."

- "... they were far better off than they had been in the days of Jones, and that before all else it was needful to prevent the return of the human beings."

Explanation:

1. This statement support the theme especially looking at the ending part which says, "they had set themselves years ago to work for the overthrow of the human race". We note that the perceived oppression they experienced prompted them to act, but despite acting they were still struggling with the alternative course of action.

2. The statement "they were far better off" indicates that they experienced oppression "in the days of Jones".

Thus, after their ordeal they were determined more than ever to avoid the alternative of not preventing the return of the human beings.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Summarize the short story, "Throught the Tunnel"? PLEASE HELP!!!
dimulka [17.4K]
The correct answer is C. Jerry challenges himself for more.

Being a young boy, he has felt for a long time as if he was in charge of his mother and vice versa. Both of them are overprotective. Jerry seeks independence, yet he is afraid of abandoning his widowed mother. When he separates from her to go to another beach, he feels as if he was betraying her. But his urge to go his own way is stronger. True, he feels the peer pressure of those boys, and is afraid of not being able to beat the challenge they posed for him. But his real, deep and intimate urge is to challenge himself, and not compete with them. When he dives through that tunnel under the sea, he risks his life. But he doesn't give up, as that venture is his own, and he wants to experience it. Once he beat that challenge, he goes back to his mother, calm and serene, and doesn't even feel a need to tell her about it. He is more mature and independent now than he was at the beginning of the story.
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the formal e-mail. Dear Mr. Townsend, Our neighborhood watch group would like to accept your offer to visit with our group
Scorpion4ik [409]
The words are too informal, the letter is lacking information, and there isnt a headline
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which of the following sentences contains parallelism? A) We sold two bikes at the garage sale and we sold four chairs as well a
TEA [102]
It's D, since both have ed's, while other sentences combine ed's and ing's. They have to have the same ending. I hope this helps!
7 0
2 years ago
The children cried “because the thunder boomed and shook the house.”
zepelin [54]

Answer:they used emotions in the text to draw the readers further in

Explanation:

8 0
2 years ago
Other questions:
  • Why does Edwards claim that nonbelievers are akin to spiders in "Sinners in the Hands of an Angry God"? “. . . and your own care
    10·2 answers
  • Rewrite these sentences
    14·1 answer
  • What does Nick mean when he describes Jay Gatsby as being the type of man “a seventeen-year-old boy would invent”??
    15·1 answer
  • Which description provides the best objective summary of the article in the passage? The purpose of the article is to tilt the r
    10·2 answers
  • Read the scenario.
    5·2 answers
  • Every Sunday morning in the summer I pushed back the curtain to watch the sunrise stealing down a steeple which stands opposite
    15·1 answer
  • A blogger writes that the new "U-Phone" is superior to any other on the market. Before buying the U-Phone based on this review,
    12·1 answer
  • 5. What does Della buy after leaving Mme. Sofronie?
    14·1 answer
  • The literary critic Cleanth Brooks dismissed "The Fall of the House of Usher" as an "essentially meaningless" exercise in horror
    7·2 answers
  • What are the topics of Satanta’s speech? Check the two boxes that apply.
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!