True because singular means one
Answer:
C.
Explanation:
Since the man is able to predict the events that come to pass, the man either has the ability to see into the future, an absurd amount of luck, or can cause these events by predicting them. With the exception of luck, the man clearly has some supernatural ability.
It reveals that he is organized and used to an established morning routine.
The excerpt describes Travis waking up, getting out of bed, grabbing his clothes and going to the bathroom. The narrator's use of the phrase "almost blindly" shows that Travis knows exactly where his towels and clothes are because he does this so frequently. We don't know Travis's opinions about sharing the bathroom or getting up in the morning. The narrator describes Travis as sturdy and handsome, but we don't know if they came from his mother or father.
Read the passage from "the seven voyages of sindbad the sailor.” [the porter] followed the servant into a vast room, where a great company was seated round a table covered with all sorts of delicacies. in the place of honor sat a tall, grave man, whose long white beard gave him a venerable air. behind his chair stood a crowd of attendants eager to minister to his wants. this was the famous sindbad himself. the porter, more than ever alarmed at the sight of so much magnificence, tremblingly saluted the noble company. sindbad, making a sign to him to approach, caused him to be seated at his right hand, and himself heaped choice morsels upon his plate, and poured out for him a draught of excellent wine, and presently, when the banquet drew to a close, spoke to him familiarly, asking his name and occupation. how do the underlined words and phrases in the passage create meaning?
A. They explain the porter's anxiety at meeting a well-known man.
B. They set up a threatening conflict between sindbad and the porter.
C. They describe the layout of the dining hall and the porter's location in it.
D. They demonstrate sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
The passage demonstrate Sindbad's respectability and his generosity toward the porter.
Answer: Option D.
Explanation:
‘The Seven Voyages of Sindbad the Sailor’ is an adventurous novel which describes the adventures of Sindbad on his say to seven voyage. From the above mentioned passage, we get to know how respectable and generous Sinbad is. His generosity can be seen from the instance when he invited the porter to sit beside him and served him a glass of wine while having a casual conversation with the porter. He thus, is truly a wise man with a noble company.
C.
the portrayal of india as a mysterious and magical place was common in england when “the monkeys paw” was written