answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Alja [10]
2 years ago
11

In which scenario is Tameka using the strategy of activating background knowledge? While reading an op-ed in her school newspape

r titled “Taking tech breaks is vital,” Tameka underlines the writer’s claim and supporting evidence and notes her opinions on the topic in the side column. After reading an op-ed in her school newspaper with the headline “Taking tech breaks is vital,” Tameka wants to write a response. She takes five minutes to write continuously to reflect upon the main ideas in the piece and to collect her initial opinions about what she read. Tameka is interested in the benefits of taking breaks from technology, so she reads an op-ed in her school newspaper titled “Taking tech breaks is vital.” It encourages students to take breaks but does not describe benefits, so Tameka searches online to find out more. Tameka reads an op-ed with the headline “Taking tech breaks is vital.” Tameka thinks about how much time she spends on devices and how she feels refreshed when she takes a break to play her guitar. She agrees that taking such breaks is important.

English
2 answers:
FinnZ [79.3K]2 years ago
7 0

Answer:

i believe the answer is d or the last option

Explanation:

tameka thinks about her personal experience and relates what she alrady knows about the topic to the essay

kari74 [83]2 years ago
6 0

Answer:

D. Tameka reads an op-ed with the headline “Taking tech breaks is vital.” Tameka thinks about how much time she spends on devices and how she feels refreshed when she takes a break to play her guitar. She agrees that taking such breaks is important.

Explanation:

You might be interested in
Write a story which ends with the statement"Now I know that no man can be trusted
m_a_m_a [10]

Answer:

"How long will you continue like this?!"

"He doesn't deserve this!" "You can do better!" My mum would always argue with my Dad. I was years old. Very innocent. I knew only what my mum taught me and the little I learnt from school.  Sometimes when I got back from school, I would walk in on such arguments. My dad in the kitchen with my mum.

I had not yet been baptised into the world of adult complexities.  So I didn't understand.

So yes, I have a father, but I was raised by a single parent - my mum. Occasionally, my dad would totter in, hardly ever around. The scent of alcohol mixed with sweat and other hostile odour would accompany him as he walked past my mum at the door headed straight for the couch.

I was too young to understand anything and never really had many feelings for him.

My dad had fought in the second world war. He was lucky to have returned home alive but unfortunately, there was no more life for him. Life as he knew it had been yanked away. Most of his peers and friends had also enlisted. Many were not as fortunate as him.

So I grew up without him. My mum became my angel. My world. My all. She was a sweet example of the best that a person can be. She worked very hard to provide for me and herself. Often as a child when I would ask about why my dad was never home and why he didn't stay home even when he had come back from the war. My mom answered that he couldn't take care of us.

Once upon a time, now in my adolescent years, I had the chance to sit with my dad. As he years wore on he had become more and sober.  

Some said he even had a woman or two in his life now.

One day as I turned 17, I visited him.

Then I heard the flip side of the story. My parents were madly in love. They were friends from the age of 4 when my mums' parents were transferred

into Wintersville. During a church service, my paternal grandfather along with my father as a boy sat beside my mum's parents. That's how they became friends.

My mum was 16 and my dad was 18 when they got married. She was under 18, yes. But these sort of things did happen in those years.

Three years later there was a call for enlistments. My dad being a nationalist enlisted with many of his friends. He promised my mom he'd be back.

He said to me in this revelatory conversation that the picture he had of mum, the perfumed handkerchief she gave to him and the thought of returning to her warm embrace was what kept him alive in the abyss of death. There were days he had to remain camouflaged in a position as he lay among corpses to escape the enemy.

After three years, dad said he returned home. It was an early morning like he had pictured many times in the battle field. The door was unlocked so he let himself in. What he saw broke his heart forever.

Lying in bed with his wife, both of them asleep, was one of his friends who had for one reason or the other declined to enlist in the army.

He quietly left them and that damaged him.

John (for that was my father's name) said he didn't want me to judge my mum as it must have been difficult for her not knowing what might have happened to him. But that he told me because he felt I was now old enough to understand. "A man needed his father and his father's tales wisdom" He would often tell me.

I went back home that day shattered and battered. That day, I saw another face underneath the face of my Angel.

"Now, I know that no man can be trusted"

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
The writer would like to incorporate new information about Gordon Gallup’s response to the cleaner wrasse study (reproduced belo
Savatey [412]

Answer: D. Updating the line of reasoning in the final paragraph to acknowledge Gallup's contrasting perspective and respond to it.

Explanation:

The options include:

Removing the quotation by Redouan Bshary because his conclusions are at odds with Gallup's

B. Changing the thesis statement to argue that the study was faulty because it did not follow Gallup's methodology

C. Incorporating Gallup's response into the first paragraph after describing his original study on Chimpanzees

D. Updating the line of reasoning in the final paragraph to acknowledge Gallup's contrasting perspective and respond to it

E. Expanding on the description of the cleaner wrasse's penchant for eating parasites off other fish.

The change that the writer will need to make in order for this new information to work in the context of the overall argument the writer is making is to update the line of reasoning in the final paragraph to acknowledge Gallup's contrasting perspective and respond to it.

When this is done, it should be reliable to the readers which can be done by supporting the statement with facts.

6 0
2 years ago
Based on a comparison of the myths “The Maori: Genealogies and Origins in New Zealand” and “The Raven and the First Men: The Beg
Serggg [28]
The value of fantasy would most likely be expressed.
3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which two the highlighted phrases in the passage help the reader to understand the meaning of the word deicide? PICK 2!!
Virty [35]

Hello!

The word deity means "god." The suffix -cide comes from the Latin -cida, which means "kill."

In this care, correct answer is: Forbidden without cause the essential act of their faith

Hope this helps!


4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which type of logical fallacy does the following sentence show?
Fiesta28 [93]

Answer:

D

Explanation:

5 0
2 years ago
Other questions:
  • "Loyalites"
    6·2 answers
  • Which metaphor creates the most negative mood?
    5·2 answers
  • Read the excerpt from "Georgia O'Keeffe: Modernist Pioneer."
    13·2 answers
  • Which themes are best demonstrated by the evidence in this passage? Select two options. Mrs. Linde’s need for Krogstad to give t
    14·2 answers
  • Which of the following does the speaker imply about her “plain English and good writing” (line 6) ? That she had an inflated sen
    6·2 answers
  • Read this paragraph. 1. Zoos are needed to protect animals. 2. The Wildlife Conservation Society has worked hard to create more
    8·1 answer
  • Which statement best explains the simile in this excerpt
    9·2 answers
  • Using context clues, what does the word "inconspicuous" mean? In three to four sentences, explain your process for determining t
    13·1 answer
  • Teenagers sitting in a cafe in [Melbourne city of Australia.]​
    15·1 answer
  • Amy arrived at the empty lot just before sundown, when the ____________________ animals began to emerge from the forest to feed
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!