Answer:
1. C. copyright infringement
2. B. published on government websites
Explanation:
Normally, you can reuse content published on a government website without worrying about copyright infringement claims.
Answer:
1. tuvimos
2. conocía
3. quisimos
Don't feel bad for asking, I'm here to help. Ask as many times as you want.
Answer:
A. football in britian is american soccer and soccer is american football. so if the british friend is yelling about how the football player used his hands, the american friend would be quite angered over the fact that in football, you use your hands. soccer is the sport where you throw the ball for a touchdown in every other country than america. and football is the sport where you use your feet and is quite a big sport.
Answer:
Ang isa sa mga pangunahing pagkakatulad ay pareho silang nagustuhan sa paggastos ng kanilang kayamanan sa pamamagitan ng ginto at mga naka-istilong palasyo at labis na labis na mga piraso ng kagamitan. magbasa pa. Gayundin ang mga Mycenaean ay tila kinuha ang kabayo bilang kanilang sagradong hayop samantalang ang Minoans ay sumamba sa toro.
Explanation:
<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...