Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
A will be the anwser why? becuse <span>It has </span>not<span> been screened or verified by IMDb staff. ... Rex: [Points to a picture of a hulking, body builder woman on the wall] Last off, my students </span>will<span> learn about self respect. You think anybody thinks I'm a failure because I go home to </span>Starla<span> at night? ... </span>Starla<span>: [stops reading the 'Bust </span>Must' testimonial] I don't feel comfortable<span> ...</span>
Well the target audiences are very different, because at the political party the speaker is trying to persuade the audience to agree with him/her where as the target audience for the academic paper are trying to tech their audience on the topic, also the thesis is more clearly stated in the academic paper.
The driver would be in greater danger as they dive down. Becasue the deeper the water the more pressure there will be and harder to get out.