answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nikklg [1K]
2 years ago
5

What inference can be drawn about Jonas?

English
1 answer:
Irina-Kira [14]2 years ago
5 0

In this question, the text is missing; here is the missing section:

Read the paragraph below.

Jonas entered the gym and waved to Fiona, his physical therapist. With her guidance, he walked across the floor with a walker, gently putting weight on his injured leg. Then he sat on the bench and lifted the weight she recommended. On the final repetition, he gritted his teeth in discomfort. Finally, he allowed her to demonstrate two new stretching exercises that would restore his flexibility. He tried each one dutifully and assured her that he would perform them every night.

The answer to this question is The patient is cooperative and determined

Explanation:

In this paragraph, the narrator describes the actions of Jonas as he goes to the gym after having a serious injury in his leg. In this, details such as "with her guidance" and "He tried each one dutifully" show Jonas is cooperative because he is following every one of the instructions of the physical therapist.

Moreover, in this text the narrator shows Jonas as determined, this can be inferred in details such as "assured her that he would perform them every night" because Jonas seems quite determined to recover and due to this, he goes to the gym and follows the instructions of the therapist. According to this, it can be inferred he is cooperative and determined.

You might be interested in
Which claims are best supported by reasons and relevant evidence? Select two options. Children’s rooms are their own, and parent
ikadub [295]

The two claims that are best supported by reasons and relevant evidence are:

1) Exercising regularly will improve many aspects of one's life. Not only will you sleep better at night, but you will also learn better during the day and feel better in general. Many studies have shown the many benefits of regular exercise, and my doctor agrees with them.

This claim is supported by scientific evidence shown by studies and a professional opinion (although poorly presented).

2) Parents should teach their children financial responsibility early in life. Not only do children have expenses such as meals, snacks, and transportation, but they also need to learn how to realistically budget for their needs according to their income. This is an economic lesson that will prove invaluable when they grow up.

This claim is supported by real factual evidence (the expenses that most children have daily and the undeniable effect that learning this lesson will have in their future) .

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
When was the Jazz age apex
Ipatiy [6.2K]

Answer:

The 1920s is known as the Jazz Age.

Explanation:

The correct answer for this question would be option B. Another name for the Jazz Age is the Age of the Era of Wonderful Nonsense. "The Twenties were a turbulent time, one too often stereotyped as the age of wonderful nonsense, Flappers and bathtub gin.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
How is Mr. White’s reaction different than Mrs. White’s in the excerpt?
larisa [96]

Id say the answer is B

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
What gossip is shared about Winterbourne with the reader?
IrinaVladis [17]
Winterbourne calls her a trifle, and she admits it. He advises her that people don't appreciate flirting in Italy,  and she says that she and Giovanelli aren't flirting; they are close friends. Winterbourne says moderately about the two being in love, and Daisy blushes and takes offense. She calls he reflect disagreeably.
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from "Early Victorian Tea Set.” So our tea set is really a three-piece social history of nineteenth-century Bri
erastova [34]
THE ANSWER IS C : <span>MacGregor believes the antique tea set to be a symbol ... ect.

</span>
6 0
2 years ago
Other questions:
  • During which part of the prewriting stage do you research your topic? A. narrowing your topic B. considering your audience and p
    13·2 answers
  • Read the following excerpt from Leslie Marmon Silko’s story "The Man to Send Rain Clouds." They turned off the highway onto the
    9·1 answer
  • How are the writing styles of Romeo and Juliet and Ovid’s "Pyramus and Thisbe" similar?
    14·2 answers
  • What historic effort was Kennedy asking his listeners to make?
    9·2 answers
  • How does Douglass use a biblical allusion to advance his purpose?
    9·2 answers
  • Based on the context of each excerpt from F. Scott Fitzgerald's "Winter Dreams," choose the definition that most closely matches
    14·1 answer
  • How did watching the video affect your understanding of the use of diction and language?
    7·2 answers
  • In the last paragraph, the author states that Lucy was known for her intelligence. Which sentence from the passage best supports
    14·2 answers
  • “Our hells of fire and dust outrage the innocence.” Explain the given line from the poem ‘No Men Are Foreign’.
    13·1 answer
  • Read the scenario. A group of four friends are in class together. They are all members of the school band. After class, one memb
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!