They were tired living in the darkness
Answer: A) It reinforces the idea of the United Nations’ strength and power.
Repetition is often used as a rhetorical device in order to emphasize an idea. It can also be used to provide more weight to a particular topic or to leave a long-lasting image in the listener's mind. In this case, the idea that Roosevelt is trying to emphasize is that the United Nations will strike again, because of its strength and power. By repeating the word "strike," he is making sure that the listener understands the extent of this promise and the power of the UN.
Answer: The authors provide a primary-source quotation from a British abolitionist named William Wilberforce.
Explanation: It takes some careful reading of the article to match the content of the article with the descriptions in the answer options.
The first option is misleading. The passage mentions "the new bill that would limit British involvement in the slave trade" but there is no detail.
The second option is also misleading. The passage mentions "economic force" but there is no detail.
The fourth option is misleading. The passage mentions "Bristol, a port city with a harbor filled with slave ships" but there is no summary of that article.
The path to the right answer is paying attention to the point of the question: "to support the claim that many people joined the antislavery movement for moral reasons"
The correct answer refers to the sentence " William Wilberforce, another leader of the abolitionist cause, felt the new mood in his country. "God can turn the hearts of men," he marveled." Infer that moral reasons are tied to the notion that God can change hearts.
Hello!
1.(examine each element of play)
and
2.(develop a central idea for the essay)
Hope this Helps! Have A Wonderful Day! :)