1. Scientists CONJECTURED <span>that reducing the consumption of substances that emit harmful gases would reduce pollution.
2. </span> Jonathan was irritated by the VORACIOUS <span>noise made by the loud musical procession on the street.
3. T</span>he poor farmer was in for a pleasant surprise when he fortuitously <span>stumbled upon a pot of gold buried in his yard.</span>
Answer:
Flashbulbs went off, social media began buzzing, and the two toy store owners smiled from ear-to-ear.
With the help of her grandson, Andre, they rebuilt the toy store into a fantastical delight
Explanation:
Complete Question:
Which two sentences from the passage best convey a tone of wonder?
Flashbulbs went off, social media began buzzing, and the two toy store owners smiled from ear-to-ear. However, Margot's daughter began to skimp on costs. It was a jovial tradition passed down to her daughter. With the help of her grandson, Andre, they rebuilt the toy store into a fantastical delight. And with one mighty tug, the new displays beamed out to the overcrowded square.
The tone is used in writing to tell readers' the attitude employed by the writer, through the writing styles and use(choice) of words to convey the writer's mindset or emotion. Therefore, the tone of wonder is simply the tone that makes the story captivating or surprising about a certain situation that influences readers' reactions.
These two sentences :
<em>Flashbulbs went off, social media began buzzing, and the two toy store owners smiled from ear-to-ear.</em>
<em>With the help of her grandson, Andre, they rebuilt the toy store into a fantastical delight; </em>convey a tone of wonder in the passage. Here the author describes the action of the store owner in a vivid way leading the readers to wonder why the store owners are widely smiling and lastly the author paints a sense of wonder that follows the building of the toy store.
Stowe uses this dialogue between George and Haley to illustrate that slavery is unethical in every circumstance by showing that there are two parts involved who are equally as guilty for the problem.
George criticizes Haley for selling men and women but at the same time buys slaves himself. George knows that slavery is wrong and does not approve of it. However, he still participates and helps the system to keep standing by buying people to work for him.
With this, the author seeks to convey the idea that it is not only selling slaves that is unethical, but also buying them.
Which one is bold exactly? Also this should be pretty easy
The answers are 1 and 2. Hope this helps! :)