The Stage Manager in the play Our Town serves as a "narrator"; he (or she, in some productions) explains the action to the audience, and since there is little in the way of set decoration, his commentary takes the place of some stage direction. He is a conduit between the action of the play and the audience, at times breaking the "fourth wall" by speaking directly to the audience, and at other times participating in the action. His role is similar to the role of the Chorus in ancient classical Greek drama, commenting on the action to help clarify some of the dramatic elements for the audience and helping to move the plot along.
Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
The correct answer is C. The author’s proposal is actually extreme and violent, not gentle as the title says.
Satire, similar to irony, is achieved when you are trying to mock something or someone, usually by exaggerating and writing the opposite of what is expected. So, the title A Modest Proposal is not modest by any means - Swift wrote in this text that poor people should sell their children to rich people as food in order to keep the economy going. You can clearly see how the title is satirical then.
Remaining healthy in Elizabethan England was a challenge.
This is the central idea of the passage. We know this because it says, "there is no concept of 'health and safety'. Other details that reveal this as a central idea are "contemporary standards of cleanliness will worry you", "People die every day from unknown ailments", and "Infectious diseases periodically kill thousands". This all shows that remaining healthy in England was a challenge.