Answer:
Granted.
Explanation:
This question lacks the proper information required, but this is the most logical explanation, although there are many more answers that could fit. The most probable answer is "When I was young, I always took my teachers for granted."
There's plenty of evidence in the story that arguments her point of view. The irony in "Story of an hour" is a good example of how women were treated and expected to behave. She was thought to be depressed and sad about his husband's death but she's actually happy and cheerful about the good news of his death. Although she feels joyful, she can't understand her feelings because she knows she's not expected to feel that way. Another good example is the ending, everyone thinks she died because of joy at seeing his husband alive but in fact, she may have died from a heart attack because her happiness only lasted for an hour. Society's expectations and pressures on women are still a present issue. Beauty standards, gender roles, and the fashion industry are just a little few examples of how society shapes women's lives. Social media, propaganda and the fashion industry show women of a certain race, age and body type. They just stick the beauty standards and these tell women how they should be in order to have beauty, but it doesn't encourage them to love themselves as they are.
Another example is the thought that a woman without a husband is miserable and incomplete. Her family thinks that he's destroyed because her husband should be her whole world but actually she doesn't care about being lonely at all, she just thinks about her freedom. The society's pressure for getting married has changed a bit but it differs in many countries and societies. However, it is still a present issue that women are not taken seriously when they said they won't get married or have children. They are thought has selfish because of having a different perspective and plan for their lives different from the one everyone expects them to follow.
Answer:
It ensures readers ensure its significance in the passage.
Explanation:
The passage begins with the author saying that one has to choose between being loved and being feared. Upon choosing fear, the author wants to make sure that his choice is very clear and that there are no misunderstandings. All the effects described in the rest of the passage are derivatives of fear, meaning that fear is essential to the passage. Thus, the author seeks to emphasize the word as much as possible.
Bravery, Cleverness, Confidence, Determination, Loyalty, and Strength. So all except Patience but I don't know what part of the book you are at.
In this excerpt, the rhetorical technique that the passage best exemplify is:
A. Parallelism
Parallelism is when there is grammar equilibrium in two or more sentences, we can see such a case in these two sentences: They picked handfuls of daisies. They picked bunches of daffodils. On the one hand, the subject is the same They, and on the other the Tense is also the same.
We find no evidence of exaggeration of any type, nor there is satire or irony.