The second and last sentences use the most florid language and are thus more interesting to a reader.
Hope this helps.
Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
Answer: c. assets
Explanation:
Assets are things that people own that either makes them money or is valuable enough that it can be sold for money.
Jerry's farmland makes money and can be sold for money as well which makes it an asset. The vehicles and the industrial land are also valuable and the jewellery store makes money so these are all assets.
Assets determine the economic net worth of a person such that when they say Elon Musk is worth $185 billion, they mean his net assets are valued at that amount.
Answer:
:The Haitian Revolution and the subsequent emancipation of Haiti as an independent state provoked mixed reactions in the United States. This led to uneasiness in the US, instilling fears of racial instability on its own soil and possible problems with foreign relations and trade between the two countries.
US president Thomas Jefferson realized the revolution had the potential to cause an upheaval against slavery in the US not only by slaves, but by white abolitionists as well. Southern slaveholders feared the revolt might spread from the island of Hispaniola to their own plantations. Against this background and with the declared primary goal of maintaining social order in Haiti, the US attempted to suppress the revolution, refusing acknowledgement of Haitian independence until 1862.
The US also embargoed trade with the nascent state. American merchants had conducted a substantial trade with the plantations on Hispaniola throughout the 18th century, the French-ruled territory providing nearly all of its sugar and coffee. However, once the Haitian slave population emancipated itself, the US was reluctant to continue trade for fear of upsetting the evicted French on one hand and its Southern slaveholders on the other.
Against this, there were anti-slavery advocates in northern cities who believed that consistency with the principles of the American Revolution — life, liberty and equality for all — demanded that the US support the Haitian people.
Explanation:
<span>His time running this half marathon was ___better____ compared to his past performances
</span>