Answer:
I believe the answer is 'yearn'.
Explanation:
The text does not seem to be written in past tense, so I do not see why 'yearned' would make sense in such a sentence. Hope that helps. :)
The first option is: a map of Alexander the Great's route and the site of the sugar cane discovery.
This is because the central idea of the passage is to let the reader know about the context and events that led to Alexander the great know about the sweet reed. And for that reason a map of Alexander the Great's route would help understand the final result mentioned in the passage.
The second option is: a timeline showing when Darius l and Alexander the Great learned of sugar cane.
The passage shows that bacause of the books of Herodotus concerning emperor Darius I, greeks had a piece of knowledge of the sweet reed. And so, a timeline would help the reader visualize the relation between these two periods related to the discovery of sugar cane.
The Storyteller, a classic work of H.H.Munro - known as Saki, talks about a bachelor who tells a story to two young girls who are his travel companions on a train.
Explanation:
This is a story that is straight-forward and direct. It starts to the point where the two young girls are listening to the story being narrated by their aunt. At the end of the story they both express that they have not liked it at all and that it is unreal because of its extreme morale.
The bachelor keeps observing the entire scene and listens to the story. He understands that the young girls want to listen to something realistic, practical and believable. He tells them a story titled as 'horribly good' about a girl who dies because of her goodwill/good deed medals making a noise while she tries to hide from view of a wild animal.
The girls absolutely love the story and exclaim how relating and realistic it is.
THE MORAL OF THE STORY and THE MESSAGE SAKI WANTS TO GIVE to his readers is exactly the same. He wants to tell his readers that righteousness is a trait that all of us must practice but it does not lead us to good ends. It can lead us to bad too. It is not true that good people will end up only in the good experiences. They suffer equally.
This is central message of the story.
Answer:
One must mourn before moving on.
Explanation:
In the lines, the speaker talks about how they grateful that they still had their lives, but they were grief-stricken that their friends' lives had been lost. Before setting sail, they recognize the dead by raising a cry, three times. The best theme choice is that one must mourn before moving on. The ships do not leave port until they have mourned and saluted the lives of their friends who were lost. The other options aren't correct. There is no indicated that sadness destroyed anyone. Even though the speaker talks about the lives lost, he does not speak of them as being lost too soon. The last option is also not correct as there is no mention of lost souls.
Answer:
Hey There!! The answer to this is B: because. By asking how the reasoning of Emily affected Han's opinion, the discussion would move further along.
Han would introduce new ideas, along with explanations about why he does or does not agree with Emily. This would lead to others responding to Han and his opinions.
Hope It Helped!~ ♡
ItsNobody~ ☆