The servant can’t read so he asks romeo to read the invitation.
The imagery used in the first paragraph of Chapter XII constantly reiterates the order and cleanliness of France.
He says the entire thing is a garden that must be brushed, watered and trimmed daily, indicating it is very neat and clean. The hedges are "shaped" and symmetrical. The trees are in long, straight rows. The landscape is so orderly Twain compares it to a checkerboard.
The effect of this imagery is to show the reader the beauty and cleanliness of France, which is astounding to Twain.
Answer:
The line
"The stout king stands in state
Till a wonder shall appear;"
in the excerpt from the poem Sir Gawain and the Green Knight shows that the knight king is awaiting something miraculous to happen at the Christmas celebration.
Explanation:
hope this helps
correct me if this is wrong
This question is incomplete. Here's the complete question.
Read “Asian Men Can Jump,” by Gish Jen (2012, New York Times)
In 2012, Jeremy Lin led an unexpected winning streak by the New York Knicks, becoming the first Asian-American player to rise to prominence in the National Basketball Association. The writer Gish Jen published the following op-ed reflecting on the significance of Lin’s success.
Read the passage carefully, then complete the following tasks:
Identify a claim made by Jen and explain the reasoning underlying this claim.
List at least two pieces of supporting evidence from the passage and briefly explain how they support the claim you have identified
Answer:
Jen claims that her brother, Bob, could be "the fittest 58-year-old on the planet." Of course, this is not a claim to be taken literally. It means that his health and physical state is incredibly good for his age.
Explanation:
The evidence she provides is that her brother´s doctor has estimated Bob´s biological age at 35. She further supports her claim saying that "he´s still climbing big mountains in the Himalayas," which is a monumental physical effort.
D). Petrocelli's words characterize Steve as dishonest and insecure.
Explanation: