The poet states that the statue had been destroyed and what were left was its leg and head. But in contrast to that the picture has a full statue with the entire body. Also the poet has stated that the face has a permanent frown due to ordering always, but here it does not seem to be. So therefore that is the one detail not clearly shown by the poet.
Answer:
If I were Nilda, I would complain about the situations with my immediate boss, probably a supervisor, even if it risks straining the relationship with the other coworkers.
The reason is that in such a situation, not only Nilda is being overworked, but the overall situation of the sales department is worsening. This is why in this circumstances, Nilda has to talk to her supervisor.
Answer: C. Both and
Explanation:
Hope this helps, happy learning! : )
Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
Answer:
According to the details in the fables, rabbits are clever animals who are good at getting into and out of trouble. They use their intelligence to escape from other animals and defend themselves by living in places like briar patch
Explanation: